Üvegkorlát rögzítés

Oszlopos típusok

Az oszlopos korlátrendszereink fém oszlopokból és üvegbilincsekből állnak. A bilincsek gumik segítségével mindkét oldalról megfogják az biztonsági üveglapokat. Az oszlopok tetején kapaszkodót futtatunk végig.

Oszlopos korlát

Az oszlopos korlátrendszerek beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatók. Az oszlopok megjelenésében lehetnek kör vagy négyzetes keresztmetszetűek.

Az üvegezett korlátok közül a legkedvezőbb árszinttel rendelkeznek.

Vonalmenti típusok

Ha fontos szempont a teljesen akadálytalan kilátás, akkor a vonalmenti típusaink jöhetnek szóba. Ezeknek alsó élén rögzítő sín fut végig és arra tervezték őket, hogy a lehető legjobb kilátást nyújtsák.

Nem kell a biztonságot a kilátásért feláldozni, mert vastagabb (edzett biztonsági) üvegből készülnek, a felhasznált üvegtáblák nagy súlyt kibírnak és többszörösen tesztelve vannak. Keret nélküli megoldás, ami igény szerint akár felső kapaszkodó nélkül is szerelhető. Az üveg felső éle polírozottan csiszolt, így teljes biztonságot nyújt a balesetekkel szemben.

Elegáns és modern kiegészítője az új építésű családi házaknak, vagy közületi épületeknek.

Pontmegfogott típusok

A tartószerkezetet tovább csökkentve eljutunk a pontmegfogott rendszerig. Ennél a megoldásnál az alsó sín is elmarad, az üvegre (edzett biztonsági) furatok kerülnek, majd ezeken keresztül pontmegfogó tartók rögzítik az üveget a helyén.

Minden üveg függetlenül rögzül a tartószerkezethez, akár a felső kapaszkodó is elmaradhat, de lehet vékony alumínium sínt alkalmazni igény szerint. Az üveg felső éle polírozottan csiszolt, így teljes biztonságot nyújt a balesetekkel szemben kapaszkodó nélkül is.

Ezeket a típusokat legtöbbször beltéren alkalmazzuk, de megfelelő előkészítéssel akár kültéren is használhatók.

Tájékozódjon a üvegkorlát rögzítési lehetőségekről, majd kérjen ajánlatot a kivitelezésre. Rövid határidővel, gyorsan, pontosan kivitelezzük Önnek.

Segítünk a választásban!

Tekintse át kínálatunkat.

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal.

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Az ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a megtartásukhoz. Ez szinte légies megjelenést ad az üvegkorlátnak.

PONTMEGFOGOTT ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett.

06 70 678-0933

Az ajánlatkérés lépései