Üvegkorlát ár összehasonlítás, árajánlatkészítés, kivitelezés

Tájékozódjon a különféle típusú üvegkorlát árról, nézze át a lehetőségeket, majd kérjen ajánlatot a választott típusokra. Gyorsan, pontosan megépítjük Önnek.

 

Az építészeti korlátoknál a leginkább kifinomult választás egy üvegkorlát. Az üvegkorlát tökéletes a belső vagy külső korláthoz, erkélyhez, teraszhoz vagy lépcsőhöz.

Az üvegkorlátok nemcsak eleganciát és kifinomultságot nyújtanak és bármilyen külső stílushoz igazodni tudnak, hanem alumínium szerkezettel kombinálva rendszeres karbantartást vagy javítást nem igényelnek.

Az üvegkorlátok árazása leginkább a megjelenésétől, vagyis az üveg rögzítésének módjától függ.

  1. Legkedvezőbb üvegkorlát ár – Oszlopos fajták

Ezeknél a típusoknál az oszlopok között élcsiszolt 4+4mm biztonsági üveget szerelünk. Az tetejére kapaszkodó kerül.

  1. Magasabb árszint – Vonalmenti fajták

Itt, mivel nincs látható függőleges tartószerkezet így a statikai tartást az üveg veszi át. Emiatt itt vastagabb és sokszorosan erősebb edzett biztonsági üveget használunk. Alul egy erős tartó sín található.

  1. Legmagasabb árfekvés – Pontmegfogott fajták

Az alsó rögzítősín is eltűnik, helyette üvegenként furatokon keresztül több pontszerű tartó tartja az üvegtáblát.

Befolyásolja még a végső üvegkorlát árat az is, hogy a rögzítési pontok közvetlenül hozzáférhetők, vagy az éppen felkerülő hőszigetelésen keresztül kell-e a rögzítést megoldani. Kérjük mindenképpen időben kérjen javaslatot ezekben az esetekben, hogy a felesleges extra költségeket lehetőleg el tudja kerülni.

A rögzítés típusa alapvetően meghatározza a későbbi kinézetet is, így ez az egyik legfontosabb tulajdonsága a korlátnak, amit a pontosítás során minél hamarabb el kell dönteni. Van lehetőség azonban többféle ajánlat kérésére is, amennyiben az elején még nem tudná eldönteni a rögzítési módot, vagy össze akarná hasonlítani a lehetőségeket.

Ennél pontosabb árazást fényképek és a helyszín részletesebb ismerete nélkül nem tudunk adni. Kérjük töltse ki az Ajánlatkérőnket és rövid időn belül kézhez kapja ajánlatunkat a korlát építésére.

Segítünk a választásban!

Tekintse át kínálatunkat.

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal.

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Az ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a megtartásukhoz. Ez szinte légies megjelenést ad az üvegkorlátnak.

PONTMEGFOGOTT ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett.

06 70 678-0933

Az ajánlatkérés lépései