Teraszkorlát különféle típusok bemutatása és készítése garanciával

Teraszkorlát típusok, többféle megjelenési forma, többféle rögzítési mód üvegezetten vagy anélkül. Széles választék, gyors, pontos kivitelezés.


Amikor teraszkorlátot szeretne építtetni általában 2 üveg nélküli és 3 üvegezett megjelenési forma közül választhat.

Teraszkorlát – Üveg nélküli változatok: Függőleges vagy vízszintes pálcás korlát típusok. Ezeknél a típusoknál az alumínium oszlopok között vízszintesen vagy függőlegesen több alumínium pálca van felszerelve. A korlát tetején kapaszkodóval rendelkeznek.

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvező ár. Egyszerűbben szerelhetők, és mivel nincs üvegezett része, rövidebb határidővel tudjuk őket telepíteni.

Az üvegezett változatokhoz képest nagyobb térelválasztó hatásuk van.

Teraszkorlát – Üvegezett változatok: Oszlopos, vonalmenti vagy pontmegfogott típusok.

Gyakorlati szempontból az üvegezett teraszkorlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít kertjére, medencéjére vagy a környező panorámára, viszont védelmet gyújt az erős szelekkel szemben. Teljesen biztonságosak, még a pontmegfogott típusok is.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogott típusok a vastagabb és erősebb üvegezésük miatt a költségesebb megoldások.

Az alumínium szerkezet miatt itt is kiemelhető a tartósság és karbantartás mentesség. Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogott esetekben edzett biztonsági üveg.

Árajánlatkérésnél ha már tudja kérjük válassza ki milyen típust szeretne.