Teraszkorlát ár


Amikor teraszkorlátot szeretne építtetni általában 5 megjelenési forma közül választhat, amiből 2 üvegezés nélküli, 3 üvegezett. Ezek különféle árszinteken helyezkednek el.

  1. Üveg nélküli változatok: Függőleges vagy vízszintes pálcás korlát típusok.

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvezőbb ár. Egyszerűbben telepíthetők, és mivel nincs üvegezett része, rövidebb határidővel egy lépésben tudjuk őket telepíteni.

Rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, mivel élettartamuk sokkal rosszabb mint a fa vagy acél szerkezetű korlátoknak, és nem igényelnek 1-2 évente újrafestést erős UV terhelés esetében sem.

  1. Üvegezett változatok: Oszlopos, vonalmenti vagy pontmegfogott típusok.

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít kertjére vagy a környező panorámára, viszont védelmet gyújtanak az erős szelekkel szemben.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogott az exluzívabb, költségesebb megoldások. Kimagasló ár/ érték aránnyal rendelkeznek az élettartamukra vetítve.

Az alumínium szerkezet miatti itt is kiemelendő a tartósság és karbantartás mentesség. Felejtse el a lecsiszolást és az újrafestést! Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogott esetekben edzett biztonsági üveg.

Ennél pontosabb árat a helyszín alaposabb ismeretében tudunk adni. Kérjük töltse ki ajánlatkérési űrlapunkat és lehetőség szerint küldjön egy képet is a helyszínről.

Árajánlatkérésnél ha már tudja kérjük válassza ki milyen típust szeretne.