Lépcsőkorlát


Amikor lépcsője mellé korlátot szeretne építtetni általában 3 üveg nélküli és 3 üvegezett megjelenési forma közül választhat.

Üveg nélküli változatok: Egyszerű kapaszkodó, függőleges vagy vízszintes pálcás korlát típusok. Ezen utóbbi típusoknál az alumínium oszlopok között vízszintesen vagy függőlegesen több alumínium pálca van felszerelve.

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvező ár. Egyszerűbben szerelhetők, és mivel nincs üvegezett része, rövidebb határidővel tudjuk őket telepíteni.

Üvegezett változatok: Oszlopos, vonalmenti vagy pontmegfogott típusok.

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így nem töri meg a teret, de teljesen biztonságos haladást ad a lépcsőn felfelé.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogott a költségesebb megoldások.

Az alumínium szerkezet miatti itt is kiemelhető a tartósság és karbantartás mentesség. Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogott esetekben edzett biztonsági üveg.

A telepítés költségeit jelentősen befolyásolja a rögzítési pontok helyén lévő szerkezet milyensége. Kérjük a költségek minimalizálása érdekében időben vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk a munkafolyamatok ideális sorrendjének megtervezésében.

Árajánlatkérésnél ha már tudja, kérjük válassza ki milyen típust szeretne.