Beltéri lépcsőkorlát


Amikor beltérre, lépcsője mellé korlátot szeretne építtetni általában 3 üveg nélküli és 3 üvegezett beltéri lépcsőkorlát megjelenési forma közül választhat számtalan lehetőséget biztosítva ezzel a ház vagy lakás belső terének kialakításához.

Beltéri lépcsőkorlát – Üveg nélküli változatok: Egyszerű kapaszkodó, függőleges vagy vízszintes pálcás korlát típusok. Ezen utóbbi típusoknál az alumínium oszlopok között vízszintesen vagy függőlegesen több alumínium pálca van felszerelve.

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvező ár. Egyszerűbben szerelhetők, és mivel nincs üvegezett része, rövidebb határidővel tudjuk a kivitelezésüket vállalni.

Beltéri lépcsőkorlát – Üvegezett változatok: Oszlopos, pontmegfogott vagy vonalmenti típusok.

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így csak a szükséges mértékben töri meg a teret, de teljesen biztonságos haladást ad a lépcsőn felfelé, az emeleti folyósón vagy a galérián is.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogott a költségesebb megoldások.

Az alumínium szerkezet miatti itt is kiemelhető a tartósság és karbantartás mentesség. Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogott esetekben edzett biztonsági üveg.

Árajánlatkérésnél ha már tudja kérjük válassza ki  a fentiek közül, hogy milyen típust szeretne.