Rozsdamentes korlátok összehasonlítása, választás előnyei, hátrányai

A rozsdamentes korlátok egyik fajtája az alumínium szerkezetű korlát. Közkedvelt a karbantartás mentessége és az ára miatt.

A fa lépcsők, fa korlátok természetes vonalat képviselnek, de nem illenek bele minden környezetbe. A rozsdamentes, alumínium korlátaink fantasztikusan sokoldalúak, amit kifejezetten a modern stílus rajongóinak ajánlunk. Ezek a korlátok egyaránt illenek magánházakba és közintézményekbe, kültéren is jól mutatnak, de a belső terek stílusába is nagyon könnyen beleilleszthetőek.

A rozsdamentes korlátok egyik legjobb tulajdonsága, hogy hosszú távra lehet tervezni velük anélkül, festéssel kellene foglalkoznunk. Környezettudatos vásárlóink kedvéért elmondjuk, hogy az anyaguk teljes mértékben újrahasznosítható.

Amikor korlátot szeretne építtetni általában 3 üveg nélküli és 3 üvegezett megjelenési forma közül választhat.

Üveg nélküli rozsdamentes korlát változatok: Egyszerű kapaszkodó, függőleges vagy vízszintes pálcás korlát típusok. Az utóbbi 2 a típusnál az alumínium oszlopok között vízszintesen vagy függőlegesen több alumínium pálca van felszerelve.

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvező ár. Nem szükséges 1-2 évente újrafesteni őket mint a vas korlátokat. Egyszerűbben szerelhetők, és mivel nincs üvegezett részük, rövidebb határidővel tudjuk őket telepíteni.

Üvegezett rozsdamentes korlát változatok

  • Oszlopos,
  • vonalmenti vagy
  • pontmegfogott típusok.

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít kertjére, medencéjére vagy a környező panorámára, viszont védelmet gyújt az erős szelekkel szemben. Teljesen biztonságosak, még a pontmegfogott típusok is.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogott a költségesebb megoldások.

Az rozsdamentes alumínium szerkezet miatti itt is kiemelhető a tartósság és karbantartás mentesség. Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogott esetekben edzett biztonsági üveg.

Árajánlatkérésnél, ha már tudja, kérjük válassza ki milyen típust szeretne.


Segítünk a választásban!

Tekintse át kínálatunkat.

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal.

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Az ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a megtartásukhoz. Ez szinte légies megjelenést ad az üvegkorlátnak.

PONTMEGFOGOTT ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett.


06 70 678-0933

Az ajánlatkérés lépései