Erkélykorlát típusok összehasonlítása

Hasonlítsa össze az erkélykorlát típusokat, nézze a lehetőségeket, majd kérjen ajánlatot a kivitelezésre. Mi kivitelezzük Önnek hogy az otthona dísze legyen


Amikor erkélyére korlátot építtetni vagy  meglévőt kicserélni szeretné általában 2 üveg nélküli és 3 üvegezett megjelenési forma közül választhat.

Erkélykorlát – Üveg nélküli változatok: Függőleges vagy vízszintes pálcás korlát típusok. Ezeknél a típusoknál az alumínium oszlopok között vízszintesen vagy függőlegesen több alumínium pálca van felszerelve.

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvező ár. Egyszerűbben szerelhetők, és mivel nincs üvegezett része, rövidebb határidővel tudjuk őket telepíteni. Modern határukkal egy régebbi erkélyt is képesek teljesen újjá varázsolni.

Erkélykorlát – Üvegezett változatok: Oszlopos, vonalmenti vagy pontmegfogott típusok.

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít a környezetére, a környező panorámára, viszont védelmet gyújt az erős szelekkel szemben. Teljesen biztonságosak, még a pontmegfogott típusok is.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogott a költségesebb megoldások.

Az alumínium szerkezet miatti itt is kiemelhető a tartósság és karbantartás mentesség. Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogott esetekben edzett biztonsági üveg.

Árajánlatkérésnél ha már tudja kérjük válassza ki milyen típust szeretne.