Kezdő oldal

Zuhanykabin oldal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az edzett üveg zuhanykabin üvegei mérettől és elképzeléstől függően készülhetnek 6, 8, 10, mm-es edzett üveg használatával. Az edzett üveg zuhanykabin két, három, vagy négy oldala készülhet edzett üveg használatával. Az edzett üveg zuhanykabinhoz használhatunk anyagában színezett üveget savmaratott üveget, katedrál üveget. A zuhanykabin összes, vagy egy kiválasztott üvegét alkalmazzuk savmartan, a savmaratás lehet teli, vagy egyedi mintázatú. A zuhanykabinhoz ne használjunk homokfújt üveget mert a koszt magához vonza, és emberfeletti erővel lehet csak tisztán tartani.

Az edzett üveg zuhanykabin fix üvegeit kiköthetjük egymáshoz, vagy 45 fokos, és esetleg merőleges rudazattal a falhoz. Az edzett üveg zuhanykabin ajtajához használt pántok három ponton 0 - 90 - 180 fokon +- 8-10 fokról beállnak a beállított pontokra. Az edzett üveg zuhanykabin oldalai nem derékszögben találkoznak abban az esetben az állítható zárási pontú pántokat alkalmazzunk.

Az edzett üveg kasírozható kapcsolható fóliával ellátható, és így a zuhanykabin átláthatóból egy kapcsolással reflexióssá, vagy matt átlátszanná válik amely fóliát a megrendelő kiválaszthatja. A zuhanykabin üvegeire igény szerint plotterral négyszín nyomással fotó, is kerülhet melyet az üveg edzésekor az üvegbe égetünk. Egy hátrány van, ha meguntuk alépet akkor, csak az üveg cserével oldható meg a cseréje. Az edzett üveg zuhanykabin biztonsági üveg zuhanykabinnak, is nevezhető. A zuhanykabin ajtajának vízzárásához az üveg élére húzható vízzáró szilikon profilokat használhatunk, vagy mágneses vízzárást, és zárást biztosító profilokat. A kabin tökéletes zárásának érdekében 5 évenként az elöregedett profilokat ki kell cserélni.