kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vörösréz oszlopos üvegkorlát készítésekor használjunk az oszlopok statikai tartásának megerősítésére belső acél merevítést. A vörösréz oszlopos üvegkorlát felülete polírozás után UV és karcálló lakkot kap. A vörösréz oszlopos üvegkorlát kombinálható sárgarézzel, rozsdamentes acéllal.

A vörösréz oszlopos üvegkorláthoz a pontmegfogókat egyedileg készítjük. A vörösréz oszlopos üvegkorláthoz ragasztott biztonsági üveget használunk. A vörösréz oszlop rögzítő karimáját a megszokotthoz képest dupla vastag anyagból készítsük, és úgy munkáljuk meg, hogy ez ne legyen szembetűnő.

A vörösréz oszlophoz ha egy mód van rá akkor válasszunk vastagfalút az üvegkorláthoz. A vörösréz oszlopos üvegkorlát elemeit ahol csak lehet kemény forrasztással rögzítsük. A vörösréz oszlopos üvegkorlátnál használhatunk sínes rögzítést az üveghez. A vörösréz oszlopos üvegkorlát használható kültérre is. A vörösréz oszlopos üvegkorláthoz használhatunk edzett laminált üveget. A vörösréz oszlopos üvegkorlát nagy forgalmú helyeken, vagy ipari területeken ne kerüljön alkalmazásra.