kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az üvegkorlát led világítással készülhet felületi világításként, belső világításként, surló fény világításként. Az üvegkorlát led világítással szinte egy örök életű megoldás. Az üvegkorlát led világítással a használt ledek lehetnek színváltóak. Az üvegkorlát led világításához használhatunk különböző színű ledeket. Az üvegkorlát led világításához a ledeket az üvegkorlát élébe építjük be. Az üvegkorlát led világítása lehet normál és éjszakai használatra is elkészíteni. Az üvegkorlát led világítása lehet funkcionális, vagy díszítő jellegű.

Az üvegkorlát led világításához be kell tervezni a tápfeszültséget, és a vezérlést. Az üvegkorláthoz használt ledeket a tartó szerkezetbe sűlyesztjük. A színváltó, vagy a direkt fényű ledeket a vezérlő elektrónika segítségével, használhatjuk éjszakai világításnak.

Az üvegkorláthoz készített vezérlő elektrónika direkt fény világításra, és a színek közti átmenetre és annak idejének szabályozására, vagy stroboszkópként használatára lehessen vezérelni. A led világítást beállíthatjuk, és beépíthetjük úgy, hogy különböző helyeket és különböző képpen világítson meg, a megrendelő elképzelése fantáziája alapján. Az üvegkorlát vezérlését egyedileg az igényeknek megfelelően készítjük el. Az üvegkorlát led vilgítása törpe feszültségről üzemel ebből adódóan problémáktól nem kell tartani.