kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az üvegkorlát kapaszkodó készülhet fából, fémből, üvegből. Az üvegkorlát kapaszkodó kerülket közvetlenül az üveg tetejére. Az üvegkorlát kapaszkodó távtartókkal rögzítve. Az üvegkorlát kapaszkodó a korlát oldalára rögzítve. Az üvegkorlát kapaszkodó kényelmessé és biztonságossá teszi a közlekedést a lépcsőn.

Az üvegkorlát kapaszkodó alakja lehet cső, elipszis, négyzet, omega profil. Az üvegkorlát tetejének oldalára távtartókkal rögzíthetjük a kapaszkodót. Az üvegkorlát kapaszkodójának rögzítésére használhatunk gyári elemeket. Az üvegkorlát kapaszkodójának rögzítésére egyedi az elképzelésével megegyező elemeket elkészítjük.

Az üvegkorlát kapaszkodó készülhet sárgarézből, vörösrézből, rozsdamentes acélból, különböző fákból, üvegből, vagy ezen anyagok kombinációjából. Ön elképzeli az üvegkorlát kapaszkodót mi elkészítjük. Az üvegkorlát kapaszkodót úgy tervezzük meg, hogy könnyen lehessen föl és leszerelni, mivel nagy fizikai terhelésnekvan kitéve, és hasznos ha időszakosan felpolírozható és megkapja az új védőlakkot, vagy a felület védelmet. Inox anyagból a kapaszkodó felülete lehet szálcsiszolt, vagy polírozott, az inox anyagot takarítás után inox ápolóval kezeljünk le. Az üvegkorlát kapaszkodóhoz használt sárga, vagy vörösréz ne legyen vékonyfalú, hogy sokáig újként tündököljön az üvegkorláton.