kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

Terasz üvegkorlát 1

Terasz üvegkorlát 2

Terasz üvegkorlát 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terasz üvegkorlát 4

Terasz üvegkorlát 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terasz üvegkorlát készítése pontmegfogással, vagy szorítósínes megfogással. A terasz szorítósínes vasalat gyárilag alumínium eloxált felületű vasalattal kivitelezhető az üvegkorláthoz. A terasz szorítósínes vasalatot az üvegkorláthoz rozsdamentes acélból egyedire elkészítjük. A terasz üvegkorlát A terasz üvegkorlát nem rögzíthető hőszigetelő réteget tartalmazó födém felületére, csak terhelés átvivő réteg beiktatásával.

A terasz üvegkorlát készülhet oszlopos megoldással is. A terasz oszlopos üvegkorlát sima ragasztott üveggel is elkészíthető. A terasz oszlopos üvegkorlát oszlopai rögzíthetők a terasz tetejére vagy a terasz oldalára. A terasz oszlopos üvegkorlát oszlopai elkészíthetők rozsdamentes acélból.A terasz üvegkorlát pontmegfogásos verzióját két féleképpen lehet rögzíteni közvetlenül a felületre, vagy 5 cm-es eltartással. A terasz üvegkorlát felületre rögzített verziójánál a felület alatti részt a homlokzat színére fessük. A pontmegfogásos terasz üvegkorlát üvege edzett ragasztott üveg kell, hogy legyen.

Az üvegkorlát tetejére ne tegyünk kapaszkodót, hogy a látképet ne rontsuk le. A terasz üvegkorláthoz használhatunk anyagában színezett üveget. A terasz üvegkorlát felületét lássuk el nano bevonattal, hogy ne koszolódjon gyorsan és könnyen takarítható legyen. A terasz üvegkorlát készülhet kapcsolható üvegként, amikor kell átlátszó amikor kell ne lehessen átlátni. A terasz üvegkorláthoz ne használjunk katedrál üveget, mivel a mintákban megtapadhat a kosz. A terasz üvegkorlát kivitelezése grafikák laminálása embléma elhelyezésével az üvegek közé, vagy reklám grafikák beépítése a két üveg közé. A terasz üvegkorlát üvege letakarítva nem teszi láthatóvá az üvegkorlátot ezért finom nem zavaró matt csíkot hasznos az üvegbe betervezni.