kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sárgaréz oszlopos üvegkorlátnál a statikai terhelés elviselése miatt az oszlopokat acél merevítéssel kell ellátni belülről. Sárgaréz oszlopos üvegkorlát felületét polírozzuk majd porszórt lakkal vonjuk be ami jól tűri a fizikai terhelést.

A sárgaréz oszlopos üvegkorlát kombinálható vörösréz elemekkel. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát még kombinálható rozsdamentes acéllal. A sárgaréz oszlopos üvegkorláthoz vastagfalú sárgaréz csövet használunk. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát rögzítő karimáit vastagabbra kell méretezni, hogy véletlenül se deformálódjon. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát üvege statikailag méretezett ragasztott üveg, vagy még használhatunk edzett laminált üveget a sárgaréz oszlopos üvegkorlát kivitelezéséhez.

A sárgaréz oszlopos üvegkorlát elemeit avi hegesztéssel rögzítjük. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát nem használható kültérre. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát anyaga rosszul viseli a hideget fagyot az anyaga berepedezik elveszti a szilárdságát.

A sárgaréz oszlopos üvegkorláthoz dupla fóliás laminált üveget használjunk a táblázat szerinti vastagságban. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát oszlopa készülhet üvegsínnel. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát keretes üveg befogással. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát pontmegfogóit egyedileg is elkészíthetjük. A sárgaréz oszlopos üvegkorláthoz float drótüveg használata. A sárgaréz oszlopos üvegkorlát üvegét készíthetjük parsol float üvegből készíthetjük. Reflexiós üveget is használhatunk a sárgaréz oszlopos üvegkorlát készítéséhez.