kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

pontmegfogásos üvegkorlát 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pontmegfogásos üvegkorlát 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A pontmegfogásos üvegkorlát lehet, oszlopos verziónál ahol az üvegkorlát oszlopokra van rögzítve a pontmegfogó. A lépcső oldalára rögzített pontmegfogásos üvegkorlát a lépcső szélére oldalról rögzítve és a pontmegfogásos üvegkorlát alsó része hátulról a festés színére üvegfestékkel festve szereléskor az üveg és a lépcső közti hézagot szilikonnal zárni így a pontmegfogásos üvegkorlát és a lépcső közt nem kell takarítani, és a kosznem tud az üveg mellé behullani. A pontmegfogásos üvegkorlát távtartókkal rögzítve, így takarítani lehet a pontmegfogásos üvegkorlát és a lépcső közti részt is. A pontmegfogásos üvegkorát edzett duplafóliás üvegből készíthető. A pontmegfogásos üvegkorláthoz használható anyagában színezett üveg. A pontmegfogásos üvegkorlát készülhet inteligens üveg használatával. Az alsó pontmegfogásos üvegkorláthoz használt üvegeknek mindenkor edzettnek és lamináltnak kell lennie. A pontmegfogásos üvegkorlát készülhet reflexiós üveg használatával. A matt üveg látványához a pontmegfogásos üvegkorlát üvegeit matt fóliával lamináljuk.

Az oszlopos pontmegfogásos üvegkorlát üvegei duplafóliás biztonsági üvegek ( vsg üveg ) melyek az áthidalt távolsághoz méretezettek. A pontmegfogásos üvegkorláthoz a 4+4.2 üveg a legvékonyabb ami még használható. Egy rétegű üveget nem szabad használni az üvegkorlátokhoz. Az oszlopos pontmegfogásos üvegkorláthoz használhatuk az üveg laminálásához matt fóliát és átlátszatlan lessz az üveg, de a fényt átereszti. Az oszlopos pontmegfogásos üvegkorláthoz használhatunk anyagában színezett üveget. A retlexiós üveg is használható az oszlopos pontmegfogásos üvegkorláthoz.

Az alsó pontmegfogásos üvegkorlát ragasztott edzett biztonsági üvegből készül, hogy a nagy erőkar miatt a ráható erőktől az üveg ne sérüljön. Az üvegkorlát pontmegfogók kültérre rozsdamentes anyagból, beltérre minősített acélból készülhetnek, melyeket porszórt, vagy felületkezelten építünk be a pontmegfogásos üvegkorlátba. Az alsó pontmegfogásos üvegkorlát pontmegfogóit nem szabad sárga, vagy vörösrézből elkészíteni, mivel a fizikai terheléseket ami érheti a pontmegfogókat nem lenne képes elviselni. Az alsó pontmegfogásos üvegkorlát tetejére ne használjunk kapaszkodót, ami az esztétikai élményt lerontja. Az alsó pontmegfogók üvegekre ható rögzítő szorítását a felületen egységesen kell elosztani. Az alsó pontmegfogásos üvegkorlát egységes üveg szorításáról a szorító csavar önbeálló kivitelezése gondoskodik.

 

 

pontmegfogásos üvegkorlát 3
pontmegfogásos üvegkorlát 4
pontmegfogásos üvegkorlát 5
pontmegfogásos üvegkorlát 6
pontmegfogásos üvegkorlát 7
pontmegfogásos üvegkorlát 8
pontmegfogásos üvegkorlát 9
pontmegfogásos üvegkorlát 10
pontmegfogásos üvegkorlát 11
pontmegfogásos üvegkorlát 12
pontmegfogásos üvegkorlát 13
pontmegfogásos üvegkorlát 14
pontmegfogásos üvegkorlát 15
pontmegfogásos üvegkorlát 16
pontmegfogásos üvegkorlát 17
pontmegfogásos üvegkorlát 18
pontmegfogásos üvegkorlát 19
pontmegfogásos üvegkorlát 20
pontmegfogásos üvegkorlát 21
pontmegfogásos üvegkorlát 22
pontmegfogásos üvegkorlát 23
pontmegfogásos üvegkorlát 24
pontmegfogásos üvegkorlát 25
pontmegfogásos üvegkorlát 26
 
pontmegfogásos üvegkorlát 27
pontmegfogásos üvegkorlát 28
pontmegfogásos üvegkorlát 29