kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inteligens üvegkorlát alkalmazása azokon a helyeken ajánlott, ahol szeretnénk, ha átlátszana, de amikor úgy gondoljuk ne lehessen átlátni rajta, akkor egy kapcsolás, és átlátszatlan az üveg. Inteligens üvegkorlátnak már kész üvegkorlátot is átalakíthatunk. Az inteligens üvegkorlátnak tápfeszültség csatlakozásra szüksége van.

Az inteligens üvegkorláthoz választhatjuk a matt üveg felületet, vagy a szürke, és a sötét szürke felületet. Az inteligens üvegkorlát alap helyzetben átlátszó. Az inteligens üvegkorlát 8 W / nm áramellátást igényel. Az inteligens üvegkorlát használható kültéren, vagy beltéren. Az inteligens üvegkorlát készülhet a fóliával laminálva, vagy az üveg felületére kasírozva. A fóliát az üvegkorláthoz úgy válasszuk ki, hogy árából kifolyólag nem lehet minden nap cserélni megváltoztatni, vagy ha laminálva készült az inteligens üvegkorlát akkor a teljes üveget cserélni. Az imteligens üvegkorlát laminálásához használt fóliába kivágó plotterrel mintát emblémát készíthetünk, és bekapcsolt állapotban megjeleníthetjük.

Az inteligens üvegkorlát utólag is létrehozható, az üveget kiszerelve a fóliát felkasírozzuk az üveg felületére. Az inteligens üvegkorláthoz a tápfeszültség eljuttatása sokkal nehezebb, hogy ne lássuk.