kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

Féloszlopos üvegkorlát vasalat 1
Féloszlopos üvegkorlát vasalat 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Féloszlopos üvegkorlát vasalat 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fél oszlopos üvegkorlát alkalmazható azokon a helyen ahol nem szeretnénk, hogy a kilátást ne befolyásolja a tartószerkezet, de az üvegkorlát üvegeit nem lehet a födém oldalára rögzíteni, vagy a födém tetejére a burkolat megbontása nélkül. A fél oszlopos üvegkorlát anyaga kültérre, beltérre, inox.

A fél oszlopos üvegkorlát anyaga beltérre készülhet még horganyzott porszórt festéssel. A fél oszlopos üvegkorlat oszlopait statikailag méretezni kell. A fél oszlopos üvegkorlát üvege két rétegű laminált edzett kell, hogy legyen. A fél oszlopos üvegkorlát készülhet float üvegből, vagy parsol float üveg használatával ( anyagában színezett üveg ).

A fél oszlopos üvegkorlát üvegét szorító megfogókkal rögzítjük. Fél oszlopos üvegkorlát kivitelezésénél figyelembe kell venni, hogy a víz könnyedén átfollyon alatta, és a havat is jól lehessen takarítani. A fél oszlopos üvegkorlát üveg felületét elláthatjuk kosztaszító réteggel. A fél oszlopos üvegkorlát oszlopait csak statikailag terhelhető felületre rögzíthető. A fél oszlopos üvegkorláthoz használhatunk inteligens üveget. A fél oszlopos üvegkorlát kültérre elemét, elemeit, csak kültérre használható ragasztóval rögzítjük.