kezdő oldal

Üvegkorlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alumínium oszlopos üvegkorlát készítésénél figyelembe kell venni az épület szerkezetét a biztonságos rögzítés miatt. Az alumínium oszlopos üvegkorlát üvegeinek rögzítése történhet pontmegfogókkal, vagy szorító léccel. Az alumínium oszlopos üvegkorlát készülhet kültérre kivitelezve.

Az alumínium oszlopos üvegkorlát kültéri kivitelezéhez a menetes szár ragasztására használható két komponenses ragasztót jól kell megválasztani. Az alumínium oszlopos üvegkorláthoz a ragasztónak bírnia kell a napot a fagyot és a meleget. Az alumínium oszlopos üvegkorlát rögzítésénél ügyeljünk arra, hogy a rögzítő csavarok műanyag persellyel legyenek szerelve, ne érintkezzenek közvetlenül egymással.

Az alumínium oszlopos üvegkorlát beltéri használhatósága. Az alumínium oszlopos üvegkorlát ne legyen rögzítve a burkolatra. Az alumínium oszlopos üvegkorláthoz két rétegű laminált üveget használjunk. Az alumínium oszlopos üvegkorlát üvege lehet víztiszta, vagy anyagában színezett. Az alumínium oszlopos üvegkorlát készülhet gyári elemekből felépítve. A gyári elemek kör, vagy négyzet keresztmetszetűek. Egyedi igényeknek megfelelően elkészíthetjük az alumínium oszlopos üvegkorlátot.