Kezdő oldal

Korlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vörösréz korlát készítése acél belső merevítés használatával. A vörösréz korlát elemeit egyenként polírozzuk majd UV és karcálló porlakkal bevonjuk. A vörösréz korlát készülhet csőből zártszelvényből. A vörösréz korláthoz kombinálhatunk inox, sárgaréz, és festett acél elemeket. A vörösréz korlát kül, és beltérre egyaránt használható. A vörösréz korlátot a belső alkalmazott acél tartó szerkezethez méretezhetjük.

A vörösréz korlát elemeket csavarkötéssel, vagy avi hegesztéssel, kemény forrasztással rögzíthetjük. A vörösréz korlát elemeit avi hegesztéssel kivitelezzük akkor a legnagyobb fizikai terhelhetőséggel számolhatunk. A vörösréz elmeket készíthetjük tömör idom anyagból öntve, vagy héjöntéssel. A vörösréz korlát rögzítésének előkészítése a födém oldalára minősített menetes szárral amit a betonba kétkomponenses ragasztóval rögzítünk. A vörösréz korlát kivitelezése a födém tetejére a burkolat, és szigetelés áthidalásával, hogy a fizikai terheléseket a biztonsági előírásoknak megfelelően bírják el.

A vörösréz korlát díszeit úgy tervezzük meg, hogy ne okozhassanak sérülést a korlát használalóinak. A vörösréz korlát kültéri alkalmazásánál ügyeljük az alkalmazott hézagoló anyagok ne legyenek elektromos vezetők UV, és időjárás állóak. A vörösréz korlát készülhet ívre hajlított módon sablon használata segítségével, melyet a helyszíni felmérés alkalmával készítettünk. A vörösréz korlát felülete csak felület védelemmel marad szép fényes. A vörösréz elemeket más anyagokkal úgy kombináljuk, hogy ne következzen be elektrolízis. A vörösréz korlát alkalmazása műemlék, és műemlék jellegű épületek restaurálásánál felújításánál fér bele a költségvetésbe általában. A vörösréz korlátot úgy kivitelezzük, hogy a védőlakk kopása esetén könnyedén szétszerelhető legyen, a porlakktól megtisztítva újra polírozzuk, és karcálló porlakkozzuk, visszaépítjük ami olyan lessz mintha új lenne.