Kezdő oldal

Korlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rézszínű korlát beltéri használhatósága. A rézszínű korlát lehet pálcás, vagy üvegbetétes. A rézszínű korlát üvege biztonsági ragasztott üveg kell, hogy legyen. A rézszínű korlát anyagait porlakk bevonat védi a sérülésektől. A rézszínű korlát a rézhez képest harmadába kerül. A rézszínű korlát rögzítése lehet a felületre, vagy a födém oldalára. A rézszínű korlát anyaga alumínium, mely eloxált felületet kap. A rézszínű korlátot ne használjuk kültérre, mert az UV álló lakk a napfénytől megöregszik.

A rézszínű korlát csak a rendelkezésre álló gyári elemekből állítható össze, mivel egyedileg azonos színt eloxálni nem lehet. A rézszínű korlát íves helyre nem használható, mert a védőlakk megsérülne hajlítás közben. A rézszínű korlát lehet sárgaréz színű, vagy vörösréz színű, de az igazi anyaggal nem kombinálható mivel eltérne a színük.

A rézszínű kolát összeszerelésénél használjunk tömítő ragasztót aminek kicsi a rögzítő ereje, de a remegést a mozgást megakadályozza, hogy ne zenéljen a korlát. A rézszínű korlát amennyiben kell szétszerelhető sérülés nélkül.