Kezdő oldal

Korlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kovácsoltvas teraszkorlát mindig legyen lehorganyozva, festés előtt. A kovácsoltvas teraszkorlát elemeit az adott mintatárból tudják kiválasztani. A kovácsoltvas teraszkorlát rögzítése mindig a teherhordó szerkeztehez kerüljön.

A kovácsoltvas teraszkorlát magassága a szabványnak megfelelően. A kovácsoltvas teraszkorlát hézagközei 11 cm-nél nem lehet nagyobb. A kovácsoltvas teraszkorlát a katalógusból kiválasztott minták alapján megtervezhető, és elkészíthető. A kovácsoltvas teraszkorláthoz az elemeket úgy válasszuk meg, hogy az elemekbe ne akadjon bele a használók ruhája, vagy ne okozzon sérülést a korlát használóinak.

A terasz kovácsoltvas korlát rögzítése a födém tetejére támasztékkal a burkolat és a ragasztó vastagságában az oszlop elemének meghosszabbított része kerül kétkomponenses ragasztóval rögzítésre. A kovácsoltvas teraszkorlát szerelése a födém oldalára, ragasztott menetes szárral, a menetes szár 10,9-es minősítésű. A kovácsoltvas terasz múzeális korlátok javítása hiányzó elemek pótlása az eredetivel megegyezően, és a régi korlát festék mentesítése, felület kezelése, és a helyreállított korlát elem festése.