Kezdő oldal

Korlát oldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alumínium erkélykorlát kivitelezése a helyi adottságok figyelembevételével. A régi erkélykorlát elbontásánál ügyeljünk a rögzítés megtartására, és annak azonnal gondoskodjunk a korrózió védelméről.

Az alumínium erkélykorlát eloxált felületkezeléssel. Az alumínium erkélykorlát készülhet porszórt egyedi színezéssel a megrendelő által kiválasztott RAL színűre. Az alumínium erkélykorlát rögzítése lehet az erkély oldalára, vagy a felületére. Az alumínium erkélykorlát felületét hasznos UV álló kemény lakkal bevonni, hogy az eloxálás ne sérüljön. Az alumínium erkélykorlátot statikailag tervezni, és méretezni kell, hogy megfelejen a statikai előírásoknak. Az alumínium erkélykorlát rögzítését inox ragasztott menetes szárral oldjuk meg. Az alumínjum erkélykorlát kivitelezése gyári elemek felhasználásával.

Az alumínium erkélykorlát készülhet vízszintes, vagy függőleges pálcák beépítésével. Az alumínium erkélykorlát kivitelezési minimális magassága 90 cm. Az alumínium erkélykorlát műhelyben legyen összeállítva, hogy a helyszíni beépítéskor ne kelljen hegeszteni, mert ha hegeszteni kell abban az esetben védősátorral tudunk AVI-val hegeszteni. Az alumínium erkélykorlát szereléséhez ne használjunk ragasztót mivel az időjárás befolyásolhatja a kötés biztonságát.